Splošni pogoji, Zasebnost in GDPR

Splošni pogoji

  1. Namen igre je zabavne, detektivske, narave, zato pri igri uporabljajte svoje sive celice in ne svoje moči oz. drugih svojih sposobnosti, s katerimi bi povzročili škodo, saj prevzemate odgovornost za namerno povzročeno škodo.

  2. V igri sodelujete igralci na lastno odgovornost.

  3. Osebe, mlajše od 15 let,  lahko v igri sodelujejo le v spremstvu odrasle osebe.

  4. Vstop v igro ni dovoljen s predmeti, ki bi lahko bili nevarni, ali z vžigalniki/vžigalicami.

  5. Vstop v igro ni dovoljen osebam, ki so pod vplivom alkohola, drog ali kažejo znake, da bi lahko ogrožale sebe ali ostale osebe.

  6. Kajenje v prostorih Escape Room Novo mesto ni dovoljeno.

  7. Igralci se strinjate, da ne boste javno objavljali ali na kakršnekoli drug način izdajali informacij v zvezi s potekom igre ali drugih poslovnih in tehničnih informacij.

  8. Za čas igre so shranjeni vaši mobilni telefoni v zaklenjeni skrinji pri vhodu.

  9. Vaši osebni podatki se zbirajo le za osebno evidenco Escape Room-a Novo mesto, ki niso javno dostopni zunanjim osebam.

 

Zasebnost & GDPR

Način in namen obdelave osebnih podatkov 

Z uporabo spletnega mesta escaperoom-novomesto.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. 

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Escaperoom-novomesto.si kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Center znanja Novo mesto; Nadja Kovačič s.p. (v nadaljevanju CZNM) v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam. Uporabnik lahko specifična vprašanja na podjetje Center znanja Novo mesto posreduje tudi preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, in s tem upravljavcu zaupa navedene podatke. Ti bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega vprašanja. E-naslovi, navedeni na spletni strani, niso osebni, pač pa poslovni e-naslovi. Torej niso vezani na eno fizično osebo, pač pa podatke, posredovane na ta način, lahko obdelujejo različne osebe – z namenom hitre in učinkovite rešitve uporabnikovega vprašanja. S pošiljanjem e-sporočila preko spletnega obrazca ali na naslove, navedene na tem spletnem mestu, se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta escaperoom-novomesto.si.

 Pravice uporabnika 

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu escaperoom-novomesto.si pa lahko naslovi tudi na elektronski naslov esc.novomesto@gmail.com.

Kako zagotavljamo varnost podatkov 

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh escaperoom-novomesto.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo CZNM varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani CZNM pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. 

Povezava z družbenimi omrežji 

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja CZNM na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na Escape Room Novo mesto. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost. 

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je: Center znanja Novo mesto, Nadja Kovačič s.p., Groblje 2, 8000 Novo mesto, Slovenija, SI 21963878. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na esc.novomesto@gmail.com.

Share This